ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΦΙΛΙΑΣ 2018

Δημιουργούμε μαζί τη μεγαλύτερη Εκστρατεία Φιλίας που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα!

Για 2η συνεχή χρονιά, δημουργούμε μαζί τη μεγαλύτερη εκστρατεία φιλίας που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα! «Κουδούνια Φιλίας – Best Buddies Friendship Bells 2018».

Τα «Κουδούνια Φιλίας», είναι μία ιδέα που γεννήθηκε από την ανάγκη μας, να επικοινωνήσουμε το μήνυμα της φιλίας, της ισότητας, της αποδοχής και της ένταξης των ατόμων με νοητική υστέρηση ή/και άλλες αναπτυξιακές δυσκολίες.

Στις 5 & 6 Μαΐου, το μήνυμα «Η Φιλία είναι Δώρο» θα διαδοθεί μέσω της εκστρατείας μας, όπου εκατοντάδες κουδούνια θα κρεμαστούν σε διάφορα σημεία στο κέντρο της Αθήνας.

Ψάξε – Βρες! Τα «Κουδούνια Φιλίας», είναι στη διάθεση όποιου τα βρίσκει, προτρέποντάς τον να ανεβάσει φωτογραφία του κουδουνιού στα social media με hashtags #LetsBeFriends #BestBuddiesGreece.

Με αυτόν τον τρόπο συμμετέχουμε ενεργά στην κοινωνικοποίηση των νέων με νοητική υστέρηση ή/ και άλλες αναπτυξιακές δυσκολίες.

Η εκστρατεία θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της προώθησης και προβολής του 5ου Περιπάτου φιλίας, που φέτος θα γίνει το Σάββατο 2 Ιουνίου, στις 10.00 π.μ., στην Πλ. Συντάγματος.

Σάββατο 5 Μαΐου δίνουμε ραντεβού στο Μετρό του Συντάγματος, στις 10.00π.μ

Κυριακή 6 Μαΐου δίνουμε ραντεβού στο Μετρό της Ακρόπολης, στις 10.00π.μ

Άλλωστε ποιός δεν χρειάζεται έναν πραγματικό & αληθινό φίλο;!

Η εκστρατεία σημάνει και την έναρξη της κορυφαίας διοργάνωσης του οργανισμού, τον Περίπατο Φιλίας!