ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ!

ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – BEST BUDDIES GREECE     #BestBuddiesGreece #BBFW2019

ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 6ος Περίπατος Φιλίας, του εθελοντικού οργανισμού Best Buddies Greece – Φιλαράκια Ελλάδος.
Στην Πλ. Συντάγματος μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα περίπτερα μας, καθώς και να παίξουν με τον Pipi PafPouf (ξυλοπόδαρος), την Εύη (facepainting) και την βασίλισσα της φούσκας, Αντωνία.
Το συγκρότημα Alter Ego διασκέδασε τον κόσμο με τις μουσικές τους, όπου μικροί & μεγάλοι τραγουδήσαμε μαζί τους γνωστές επιτυχίες.
Ένα εντυπωσιακό θέαμα είδαμε από την μοναδική hoop dance κοινότητα στην ΕλλάδαΗοοp It, η οποία μονοπώλησε το ενδιαφέρον των περευρισκομένων με ένα μοναδικό show με στεφάνια .
Την σκυτάλη ανέλαβαν η εντυπωσιακή ομάδα κρουστών Quilombo, οι οποίοι έδωσαν το σύνθημα για την έναρξη του περιπάτου μας. Η οδός Ερμού, ξαφνικά γέμισε πολύχρωμα πανό με συνθήματα αγάπης και αποδοχής της διαφορετικότητας. Άλλωστε σκοπός του Περιπάτου μας, είναι η διάδοση του μηνύματος «Η φιλία είναι δώρο» κι εμείς κάνουμε με νέους με νοητική υστέρηση και άλλες αναπτυξιακές δυσκολίες.
Φτάνοντας στην Πλ. Μοναστηρακίου, σήμανε η λήξη του περιπάτου μας, δίνοντας ραντεβού την επόμενη χρονιά!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Τα δικά μας φιλαράκια που με την θέρμη τους ανέβασαν την θερμοκρασία στα ύψη‼️

Τους υπέροχους εθελοντές δράσεων που εξυπηρέτησαν με περίσσεια αγάπη 💑 όλους τους παρευρισκομένους.

Τους χορηγούς μας: ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ (Εταιρεία κοινωνικής προσφοράς ελληνικού εφοπλισμού), Ravago Greece GroupΕΥΔΑΠ Α.Ε.Τράπεζα ΠειραιώςΒίκος Φυσικό Μεταλλικό Νερό, & Chipita Greece, Athens που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί ο περίπατος μας.

Τους δωροθέτες μας για τα υπέροχα δώρα που θα κληρωθούν στις 3 Ιουλίου αλλά κι τον Dimitris Giannoulakis Photography για την κάλυψη του event.

Kι η έκπληξη μας… την Jennifer Allen (Director, International Programs στον διεθνή οργανισμό Best Buddies International.

💕Τέλος ευχαριστούμε τους αφανείς ήρωες & όλους εσάς που χωρίς εσάς ο περίπατος δεν θα είχε την ίδια ενέργεια.
Και του χρόνου‼️‼️